home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Huisje aan zee


Huisje aan zee

Wanneer je aan vakantie denkt, denk je natuurlijk aan een verblijf in een huisje aan zee. Hoe heerlijk is het om binnen no-time op het strand te zijn en de dag met een frisse neus te beginnen. Haal op de terug weg je verse broodjes bestelling op bij de receptie en geniet van het ochtend zonnetje. Heerlijk op je eigen terras van de vrijstaande bungalow.

Trek erop uit met de (gehuurde) fiets en ontdek met eigen ogen waar miljoenen andere bezoekers je zijn voor gegaan. Je zult verbaast zijn over wat Noordwijk allemaal te bieden heeft. Het ene moment bevindt je je in het prachtige bos en duingebied en het andere moment word je verleid door de charmante uitstraling van de Noordwijkse Boulevard.

Ga heerlijk dineren op het strand in één van de, het gehele jaar geopende Strandpaviljoens. Met de zonsondergang op de achtergrond, lijkt het alsof je onderdeel bent van een romantische film setting.

Huisje aan zee

Gehele jaar boekbaar

Je vakantie in Noordwijk is in elk seizoen garantie op ontspanning en hierom zijn wij het gehele jaar boekbaar. Of het nu zomer, lente, winter of herfst is, het strand blijft dé locatie voor een geweldige dag. Wanneer je nu in de zomer heerlijk achter een windschermpje vertoefd, of in de herfst met een plastic tasje schelpjes gaat zoeken. Iedere dag is een succes op het strand. Ze zeggen niet voor niks ‘’Life is better at the beach’’.

In de winter is het letterlijk heerlijk uitwaaien. Maak een verfrissende wandeling op dé nummer 13 van de ‘’21 Best Beaches in the World’’ lijst van National Geographic. Warm je handen aan een warme choco met slagroom en eindig in de vrijstaande bungalow om je voeten te warmen aan de vloerverwarming in de ruime woonkamer. In de lente is het een genot om eropuit te trekken. De omgeving wordt weer prachtig groen omringd door de kleurrijke bollenvelden.

Zoek & Boek:

Boeken