home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Informatie coronavirus17 mrt


Update: 30-4-2020

Door de ontwikkelingen van het coronavirus hierbij meer informatie. Wij willen dat u met een gerust hart op vakantie kan. Onze sector staat nauw in contact met het RIVM. Wij zullen als organisatie dan ook precies de adviezen en maatregelen van het RIVM volgen. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Algemene informatie
Ons bungalowpark is gewoon open. Ons park is niet in een gebied met bijzondere veiligheidsrisico’s dan de landelijke maatregelen. Onze bungalows zijn vrijstaand en dat betekent dat er behoorlijk wat afstand zit tussen de bungalows. Gasten hoeven daardoor niet met elkaar in aanraking te komen.

Bij de receptie mag er slechts één persoon naar binnen (de gast waarop de naam van de reservering staat). Verder zal er slechts één gast per keer worden geholpen en zal de afstand tussen personen 1,5 meter zijn.

Extra hygiëne
Wij maken de bungalows nu nog beter schoon dan wij al deden. Deurklinken en trapleuningen worden daarom extra gereinigd. Neem wel je eigen en voldoende handzeep of desinfecterende handgel mee, zodat u goed de handen kunt wassen, zoals het RIVM aangeeft.

Betalen
Uit hygiëne oogpunt vragen wij u om ter plaatse niet contant te betalen. Betalen van het verblijf dient vooruit via de mogelijkheden die wij bieden en extra artikelen ter plaatse met de pin contactloos. In een uiterst geval weren wij contante betaling niet.

Annuleren
Door de Corona Pandemie en de overheidsmaatregelen zijn er tijdelijk aangepaste Annuleringsvoorwaarden daar ons park gewoon geopend is. Annuleren is niet meer mogelijk onder de Algemene Voorwaarden. Het is enkel mogelijk om de reservering kosteloos om te boeken.

Omboeken (voor reserveringen t/m 30 april 2020)
Indien door wijzigen van nog toekomstige overheidsmaatregelen u niet in staat bent ons park te bezoeken bieden wij u aan om de boeking kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn. Het bedrag wat u reeds heeft betaald blijft vanaf de aankomt datum van uw eerste boeking een jaar staan en zo kan er altijd in een andere periode binnen een jaar een reservering worden gemaakt. Het totaalbedrag van de verplaatste boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Betaaltermijnen van de eerste reservering blijft gehandhaafd voor het bedrag van de eerste reservering.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?
We zouden het erg spijtig vinden dat u uw vakantie zou annuleren, terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio waar ons bungalowpark is gelegen. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Zoek & Boek:

Boeken