home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Informatie coronavirus13 apr


Update: 13-4-2021

Door de ontwikkelingen van het coronavirus hierbij meer informatie. Wij willen dat u met een gerust hart op vakantie kan. Onze sector staat nauw in contact met het RIVM. Wij zullen als organisatie dan ook precies de adviezen en maatregelen van het RIVM volgen. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Algemene informatie
Ons bungalowpark is gewoon open. Ons park is niet in een gebied met bijzondere veiligheidsrisico’s dan de landelijke maatregelen. Onze bungalows zijn vrijstaand en dat betekent dat er behoorlijk wat afstand zit tussen de bungalows. Gasten hoeven daardoor niet met elkaar in aanraking te komen.

Bij de receptie mag er slechts één persoon naar binnen (de gast waarop de naam van de reservering staat). Verder zal er slechts één gast per keer worden geholpen en zal de afstand tussen personen 1,5 meter zijn.

Extra hygiëne
Wij maken de bungalows nu nog beter schoon dan wij al deden. Deurklinken en trapleuningen worden daarom extra gereinigd. Neem wel je eigen en voldoende handzeep of desinfecterende handgel mee, zodat u goed de handen kunt wassen, zoals het RIVM aangeeft.

Betalen
Uit hygiëne oogpunt vragen wij u om ter plaatse niet contant te betalen. Betalen van het verblijf dient vooruit via de mogelijkheden die wij bieden en extra artikelen ter plaatse met de pin contactloos. In een uiterst geval weren wij contante betaling niet.

Zoek & Boek:

Boeken