home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Keukenhof


Keukenhof

De Keukenhof is één van de meest populaire bezienswaardigheden in Nederland. Maar liefst 75% van de bezoekers komen uit het buitenland. Jaarlijks worden hiervoor miljoenen bollen geplant. Denk hierbij aan de krokussen, hyacinten, narcissen en natuurlijk niet te vergeten de tulpen. Ieder jaar heeft weer zijn eigen thema. Dit jaar, 2020 is het thema ‘A world of colours’ waarmee diversiteit in culturen en religies in de schijnwerpers wordt gezet.

Keukenhof

De Keukenhof is maar slechts 8 weken geopend en trekt in deze korte tijd sinds 2014 meer dan een miljoen bezoekers. Het park is geschikt voor jong en oud. Met zijn 15 km lange wandelpaden en leuke speurtochten door het park belooft dit een ideaal gezinsuitje te worden. De kinderen vermaken zich onder andere in de speeltuin, kinderboerderij of doolhof. Ook de hond mag mee, mits aangelijnd. Je zult versteld staan van het spectaculaire uitzicht en de heerlijk geurende bloementuinen. Het is zelfs mogelijk om met een gids het park te verkennen. De rondleidingen kunnen in verschillende talen gegeven worden. Onder andere in het Frans, Duits en Engels. Bij beschikbaarheid is het zelfs mogelijk in het Spaans, Italiaans, Russisch en Zweeds. Je krijgt uitleg over de verschillende planttechnieken, het thema, de historie en verschillende bloemenshows. De rondleiding kost €150,00 voor 60 minuten waarbij een maximum van 25 personen per gids.

Keukenhof

Bereikbaarheid

De Keukenhof is gelegen in Lisse, Stationsweg 166a. Vanuit ons park naar de Keukenhof is het slechts 9 km. Met de (gehuurde) fiets is dit een prachtige route die je alvast een voorproefje geeft van de prachtig kleurende bloemenvelden. Zelfs de hond kan mee met de fiets in de hondentrailer. Voorkom hierdoor de eventuele lange file en natuurlijk de parkeerkosten (€6,00 per auto) bij het park. Een bezoek aan de Keukenhof is 7 dagen per week mogelijk van 08:00 tot 19:30. De kassa sluit echter om 18:00, u kunt hierom na dit tijdstip geen entree meer maken. Voor de foto liefhebbers wordt het aangeraden om in de vroege ochtend of tijdens sluitingstijd het park te bezoeken. Het is dan een stuk rustiger op het park en het licht is vaak het mooist.

Zoek & Boek:

Boeken