home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Meivakantie


Meivakantie

De Meivakantie is een heerlijke  vakantie waarin ook vaak de zomerse temperaturen zijn. In deze periode van het jaar is Noordwijk misschien wel op zijn allermooist. De bollenvelden staan prachtig mooi in bloei. Vergeet vooral je camera niet mee te nemen, want een foto waarin je omringd wordt door de tulpen mag natuurlijk niet ontbreken. Ga er heerlijk op uit met de (gehuurde) fiets, binnen 5 minuten bereik je al 1 van de vele velden.

 

 

Keukenhof

Waan je in een andere wereld. Met de fiets bereikbaar vanuit ons park binnen 30 minuten. Het leukste en fleurigste dagje uit in deze periode van het jaar. Het park heeft een inhoud van 32 ha aan de mooiste kleurrijke bloemen. Met wel meer dan 7 miljoen bloembollen en 800 verschillende soorten tulpen geeft dit een onvergetelijke dagje weg. Doe de gratis speurtocht, of bereik als eerste het eindpunt in het doolhof. Laat je verleiden door de bloemenshow, of inspireren door de unieke kunstwerken. Een dagje naar de Keukenhof mag niet missen in je vakantie schema.

 

Buitenactiviteiten

Noordwijk ligt centraal gelegen van vele attractieparken. Denk bijvoorbeeld aan Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Bereikbaar binnen +- 20min met de auto. Met meer dan 40 attracties beloofd dit een spectaculaire dag te worden voor jong en oud. Of ga vliegtuigen spotten bij Schiphol. Het blijft voor iedereen toch elke keer weer magisch hoe groot het vliegtuig is op het moment van stijgen en dalen. Over groot gesproken? Madurodam mag in dit opzicht uiteraard niet ontbreken. Ontdek waar het kleine Nederland groot in is. Hoe ziet een mini-kopie van jou eruit? Via een 3D-scan is dit dé attractie. Een blijvende herinnering aan Madurodam en je vakantie aan zee.

 

Zoek & Boek:

Boeken