home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Noordwijk fietsen


Noordwijk fietsen

Noordwijk is een prachtige plaats om met de fiets te verkennen. Wist je dat wij onze eigen fietsverhuur hebben? Ook voor gasten die niet op ons park verblijven is het mogelijk om een fiets te huren. Noordwijk is een grote gemeente met een grote diversiteit aan bezienswaardigheden, op iedere hoek is er wel een andere beleving. Denk hierbij aan de fietsroutes door de uitgestrekte duinen. Hier waan je je in een oase van rust. Kom heerlijk bij van het hectische werkleven en verdwijn uit de bewoonde wereld. Neem vooral een pauze op één van de typisch houten bankjes. Hoor jij de golven het strand op slaan?

Noordwijk fietsen

Bloemenpracht

Neem in het voorjaar vooral een fietsroute door Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse en Sassenheim. Je zult alleen maar bloemen, bloemen en bloemen tegenkomen tijdens deze prachtige route. Mensen vanuit de hele wereld komen deze unieke pracht bewonderen. Voor jong en oud is er een leuke en leerzame fiets (of wandel) route beschikbaar langs 14 interessante bezienswaardigheden. Via een audiotour, die te downloaden is op je mobiel, doe je allemaal (tulpen)weetjes op en kom je meer te weten over deze (historische) bezienswaardigheden zoals onder andere Kasteel Keukenhof. Naast de bloemenvelden zijn er veel leuke stop locaties voor kinderen. Bekijk hier het filmpje over de tulpenroute. Er zijn echter kosten verbonden aan deze route (€5,00) en hiervoor krijg je toegang tot de audio guide voor je mobiele telefoon. Beschikbaar voor Apple en Android.

Tulpenroute

 

Zee en Stad

Bungalowparck Tulp en Zee ligt gelegen in een rustig gebied, waarbij ontspanning gegarandeerd wordt. Echter binnen tientallen minuten bevind je je in een bruisende stad. Ga er een dag op uit en neem de 49km fietsroute naar Haarlem. De route begint op steenworp afstand van ons park bij knooppunt 86. De route neemt je mee langs de kust richting Zandvoort, een andere gezellige badplaats aan de Noordzeekust. Tijdens dit deel van de route bevindt de Noordzee zich aan de linkerkant en de Amsterdamse Waterleidingduinen aan de rechterkant. Eenmaal in het centrum van Haarlem kun je genieten van de Grote of Sint-Bavokerk. Kom heerlijk bij op één van de gezellige terrassen die Haarlem te bieden heeft. De fietsroute leidt je op de terugweg via uitgestrekte weilanden en langs bos- en duingebieden weer richting het startpunt.

Zoek & Boek:

Boeken