Noordwijk en omgeving


Vanaf uw villa 15 minuten lopen naar het strand!

Vanaf ons park is het 15 minuten lopen naar het strand. Loop vanaf uw villa door het prachtige natuurgebied (2e natuurgebied van Nederland) naar het strand wat het gehele jaar open is.
Er zijn in de omgeving ook nog andere stranden, deze liggen in een straal van 5 kilometer en zijn per auto, scooter, fiets of lopend bereikbaar. In elk jaargetij kan men genieten van het strand. In de zomer kunt u  genieten van de zon en een duik nemen in de Noordzee en in de wintermaanden is het heerlijk om uit te waaien op het lange en brede zandstrand.


Noordwijk

De bekende Noordwijk boulevard is op 4 kilometer van ons park. U kunt vanaf ons park met de auto, scooter, fiets of zelfs wandelend naar Noordwijk.

In Noordwijk kunt u heerlijk over de boulevard flaneren, lekker shoppen en heerlijk uiteten. Op de boulevard zijn een groot aantal restaurants gevestigd met allerlei verschillende keukens uit de hele wereld. Of wilt u liever op het strand eten kies dan voor een strandpaviljoen die op het strand staat. De strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend in Noordwijk. Of u nu chique of liever wat goedkoper uiteten wil in Noordwijk is alles mogelijk.

Achter de boulevard is een winkelstraat met allerlei kleine winkeltjes, maar ook kunt u terecht bij de grote winkelketens. Zo kunt u heerlijk een dagje strand combineren met shoppen en lekker uit eten.


Markten

Maandag – Noordwijkerhout en Lisse
Dinsdag – Hillegom
Woensdag – Leiden (grote markt)
Donderdag – Noordwijk en Sassenheim
Vrijdag – Katwijk
Zaterdag – Leiden (grote markt)

In de zomerperiode is er elke zondag een zomermarkt op de boulevard van Noordwijk!

Noordwijk en omgeving Boodschap
Boodschappen

Voor de boodschappen kunt u terecht in Noordwijkerhout dat ligt op 2 kilometer. In Noordwijkerhout heeft u de keus uit 4 grote supermarkten Albert Heijn, Vomar, Dirk en Lidl.

Met uitzondering van de Lidl zijn de overige supermarkten 7 dagen per week geopend.

 Wilt u nog meer informatie over de omgeving neem dan contact op met de receptie van Bungalowparck Tulp & Zee.

Zoek & Boek:

Boeken