Steden


Reistips
Wilt u per trein reizen naar de steden Amsterdam of Den Haag, parkeer u auto gratis bij station Sassenheim. Station Sassenheim is op 15 minuten rijden van Bungalowparck Tulp & Zee.

 


Amsterdam

De hoofdstad van Nederland en één van de bekendste steden van de wereld. In Amsterdam kunt u winkelen, musea bezoeken, lekker uiteten, een boottocht door de grachten maken en nog veel meer. Amsterdam is een stad waar u geweest moet zijn.

Bereikbaar: Met auto of trein  bent u binnen 45 minuten in hartje Amsterdam

Haarlem

De stad staat bekend om het culinaire leven, prachtige binnenstad en de vele hofjes. Daarnaast kunnen shopping liefhebbers terecht bij de vele winkels en boetiekjes. Een bezoek aan de grote markt mag uiteraard niet ontbreken aan een dagje Haarlem!

Bereikbaar: Met de auto bent u binnen 30 minuten in Haarlem centrum

Den Haag

Den Haag is het centrum van de Nederlandse politiek. Verder kunt u in Den Haag shoppen, musea bezoeken en lekker uiteten in de één van de vele restaurants en cafés.

Bereikbaar: Met de auto of trein bent u binnen 30 minuten in hartje Den Haag

Leiden

Een studentenstad met mooie grachten en panden. In Leiden vindt u alle winkelketens, een groot aanbod van verschillende restaurants/cafés. Ook is er een groot aanbod uit allerlei verschillende musea. Kortom breng een bezoek aan Leiden en laat u verassen.

Bereikbaar: Met de auto bent u binnen 15 minuten in Leiden centrum


Wilt u nog meer informatie over de omgeving neem dan contact op met de receptie van Bungalowparck Tulp & Zee.

Zoek & Boek:

Boeken