home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Strand Noordwijk


Strand Noordwijk

”de Zuid”

Het 13 km lange zandstrand van Noordwijk start in het prachtige Zuidelijke gedeelte van de gemeente met de welbekende Koningin Astrid Boulevard. In dit gebied kunt u met het hele gezin vertoeven. Hier zijn tevens honden het gehele jaar welkom. Nadat u heerlijk uitgewaaid bent, kunt u warme handen halen bij Branding Beachclub of ga ontspannen lunchen bij Bries Noordwijk of bekijk de zonsondergang tijdens het diner bij Het Zuiderbad. U kunt gemakkelijk parkeren op de uitgestrekte boulevard of de hiervoor ruime parkeergebieden direct aan het strand.

 

”aan Zee”

Dit rustieke gebied grenst aan de Koningin Wilhelmina Boulevard met het bruisende centrum. Hier begint en eindigt je dag. De mogelijkheden zijn eindeloos en biedt voor ieder wat wils. Voor een ontspannen dagje terras is de keuze ruim aan de 365 dagen geopende Strandpaviljoens. Uw kind(eren) kunnen zich prettig vermaken met de zandkastelen, schelpjes en de speeltoestellen bij Strandpaviljoen de Zeemeeuw. Bezienswaardigheden zijn er volop, zoals de Walk of Space op de Boulevard met voet- en handafdrukken van o.a. André Kuipers. Een blik op de romantische uitstraling van het Hotel van Oranje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een dagje shoppen? Ontdek de veelzijdige Hoofdstraat met een ruim aanbod van de nieuwste fashion.

‘’Bos- en Duingebied’’

Hoe Noordelijker je bent, hoe meer je je in waant in een oase van rust. Hier is het elk seizoen vakantie en is ontspanning gegarandeerd. Bewandel de prachtige route door het bos om uit eindelijk bij het strand uit te komen. Gelijk vanuit ons park bij afrit 24. Dit pad is enkel toegankelijk voor wandelaars en fietsers. De hond mag gezellig mee en loslopen over het strand. Met de auto verwijzen we je tot in het puntje van Noordwijk, naar Langevelderslag. Hier is een ruime parkeermogelijkheid (€3,- voor de hele dag) beschikbaar en biedt u veelzijdige opties direct aan strand. Van Souvenir Shop tot Pizza Tent, alles is aanwezig voor een perfecte dag.

 

Alle seizoenen

In elk seizoen is een verblijf in de ”bloemenbadplaats” meer dan waard. Vooral in de zomermaanden worden er veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan de prachtige zomermarkt in de Hoofdstraat, of de Solex Touren door de gehele omgeving op iedere zaterdag en zondag. In de wintermaanden worden er ook een tal van evenementen neergezet. Wij Noordwijkers noemen ook wel december de warmste maand van het jaar. Elk jaar tovert Noordwijk zich om in Noordwijk Winter Wonderland. Ieder jaar op een andere locatie wordt er een heuse ijsbaan van 150 m2 beschikbaar gesteld voor het hele gezin. Terwijl jij geniet van de verkrijgbare glühwein, oefent je kindje zijn/haar pirouettes.

 

 

Zoek & Boek:

Boeken