home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Vakantie Noordwijk


Vakantie Noordwijk

Vakantie in Noordwijk dat is genieten in één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Want wat is er in Noordwijk toch veel te doen. En niet alleen de lente en de zomer zijn geschikt voor een vakantie in Noordwijk maar ook in de herfst en de winter.

Vakantie Noordwijk in de Lente

In de lente geniet je van het vaak mooie weer aan de kust en natuurlijk de bollenvelden die vol in bloei staan. Daarnaast ligt de Keukenhof op een steenworp afstand van ons bungalowpark. Kaarten voor de Keukenhof kan je tevens kopen bij de receptie, voor een lagere prijs dan aan de deur.

Zomer in Noordwijk

Bungalowparck Tulp en Zee ligt op loopafstand van het strand. Geen bungalowpark ligt in Noordwijk dichterbij het strand dan Bungalowparck Tulp en Zee. Vanaf uw eigen vrijstaande vakantiehuis loop je door een prachtig natuurgebied naar het strand. Ook kan je het strand bereiken met de fiets. Wil je liever naar een wat drukker strand met veel restaurants en strandpaviljoens dan moet je richting de boulevard in Noordwijk. Met de auto ben je er in 10 minuten en met de fiets in 20 minuten.

Strandpaviljoen Noordwijk

Maar natuurlijk kan je in alle jaargetijden genieten van de prachtige omgeving waar voor elke gast iets te doen is. Zo liggen de steden Leiden en Haarlem op minder dan 20 minuten rijden met de auto. Liever naar een grotere stad? Dan ben je binnen 30 minuten in Den Haag en de hoofdstad Amsterdam. In alle steden zijn verschillende musea, kan je er perfect shoppen, zijn er leuke restaurantjes waar je heerlijk kan eten en natuurlijk kan je heerlijk slenteren door de leuke straatjes.

In de directe omgeving zijn ook een aantal interessante en leuke musea. In Corpus ontdek je het menselijke lichaam, hoe zit het heelal in elkaar en alles over de ruimte leer je op de Space Expo.

Sportief

Hou je van wandelen, fietsen en mountainbiken ook dan zit je goed in Noordwijk. In de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes. Zo kan je kiezen voor een route door het duingebied, maar je kan ook makkelijk naar de stad Leiden en Haarlem fietsen. Vlakbij ons bungalowpark is tevens een mooie mountainbikeroute.
Fietsen en wandelen in het duingebied

Heb je geen fietsen mee op vakantie, dan is toch geen probleem, want die kan je huren bij onze receptie.

Met een vakantie in Noordwijk kan je dus alle kanten op en gaat niemand zich dan ook een moment vervelen. Boek daarom nu uw vrijstaande 6-persoons vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien en daarnaast beschikt over een eigen tuin en terras.

Zoek & Boek:

Boeken