home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Vakantiepark bij Katwijk


Vakantiepark bij Katwijk

Bungalowparck Tulp en Zee is een vakantiepark bij Katwijk. Het strand van Noordwijk grenst aan de badplaats Katwijk. Wanneer u een liefhebber bent van fietsen, is er een prachtige fietsroute door de duinen wat deze twee gemeentes met elkaar verbindt. Voor meer informatie over deze 24 km lange fietsroute kunt u zich inlezen op deze websiteOp ons vakantiepark heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten fietsen te huren

Vakantiepark bij Katwijk

Ons vakantiepark ligt perfect gelegen tussen alle mooie grote steden en kleine centrums. Binnen 30 minuten met de auto kunt u al in de prachtige stad Haarlem zijn. Of bijvoorbeeld Leiden. Hier kunt u zich een hele dag vermaken door de gezellige terrassen en de diverse winkelketens. Op 2 kilometer afstand bevindt zich het bruisende centrum van Noordwijkerhout. Hier kunt u zich voorzien van de nodige boodschappen.

 

Home Away From Home

Doordat de bungalow van alle gemakken voorzien is, wordt er vaak door terugkerende gasten gezegd dat het thuis komen is van thuis. Je bevindt je in een oase van rust, met in handbereik de uitgestrekte bollenvelden en bosgebied. Iedere bungalow is voorzien van een eigen privé parkeerplek voor 2 auto’s gelijk bij uw voordeur. Daarnaast is het heerlijk genieten van de ruime tuin, veranda en het terras. U kunt gemakkelijk en snel de actuele prijzen bekijken bij het online boeken.

Markten en Evenementen

In het zomerseizoen van 25 juni t/m 27 augustus 2019 is er elke dinsdag van 13:00 tot 21:00 uur in het centrum van Katwijk Aan Zee een Toeristenmarkt met wel 130 kraampjes.

Iedere woensdag in de maand juli en augustus 2019 is er een Zomermarkt in het centrum van Noordwijk Aan Zee van 10:00 tot 18:00 uur. Dit jaar belooft het een waar spektakel te worden voor kinderen met een heuse kids-corner. De kinderen kunnen genieten van de draaimolen en springkussen.

De 2e zaterdag van augustus 2019 is er weer de beroemde Flower Parade. De stoet met bloemen gedecoreerde personen- en praalwagens wordt vanaf 18:00 uur in Noordwijk verwacht. De praalwagens zijn vanaf 20:00 uur te bezichtigen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Vakantiepark bij Katwijk

Zoek & Boek:

Boeken