home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Vakantiepark met hond


Vakantiepark met hond

Ben je op zoek naar een vakantiepark met je hond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In een aantal bungalows zijn (maximaal 2) huisdieren meer dan welkom. Zo kan je met het hele gezin genieten van je welverdiende vakantie en hoeft je huisdier gelukkig niet achter te blijven. Je bereikt tenslotte enkel het ultieme vakantiegevoel wanneer ieder gezinslid aanwezig is. Sommige katten blijven liever thuis, terwijl andere ook heerlijk uitgestrekt genieten op het gazon van de comfortabele bungalow. Het aanmelden van je huisdier is heel simpel. Dit kan in de 3e stap van ons online boeking proces. Je kan hem en/of haar natuurlijk ook per email of telefonisch doorgeven.

Tip : Doordat de tuin omheind is met struikgewas, is een lange riem handig om mee te nemen zodat je hem/haar zorgeloos in de ruime tuin kan laten snuffelen.

 

Vakantiepark met hond

 

Wandelgebied met hond

Samen met je trouwe viervoeter genieten van een heerlijke duin en/of strand wandeling. Dit kan direct wanneer je ons park uitloopt bij afrit 24 Duindamseslag. Op het uitgestrekte strand van wel 13 km is het voor iedereen heerlijk uitwaaien. In het zomerseizoen tot eind september, staat Strandpaviljoen De Zeespiegel (wederom bij afrit 24) klaar om je van alle gemakken te voorzien. Waarbij de hond natuurlijk ook gezellig mee naar binnen mag. Het gehele jaar rond zijn honden welkom op het strand. Enkel in sommige periodes gelden er in bepaalde zones een aanlijn-plicht. Zie hiervoor onderstaande kaart.

 

hondenstrand

 

Het naastgelegen bos biedt in ieder seizoen zijn eigen charmes, maar een ravottende hond maakt het plaatje toch wel compleet. Binnen 5 minuten waan je je in een sprookjesachtige omgeving waarbij ontspanning gegarandeerd is. Neem een tussenstop bij Langs Berg en Dal voor koffie met huisgebakken appeltaart. Vervolg je wandeling langs de uitgestrekte bollenvelden. Welke een ultiem romantische uitstraling hebben in de maanden april en mei.

Wandelroutes

Om alle hoogte punten samengevat van Noordwijk te ontdekken is er een prachtige wandelroute beschikbaar op deze pagina van wel 8,5 – 14 km. Wederom direct bereikbaar vanuit ons park. Voor meerdere wandelroutes kan je een bezoekje nemen op deze website. Het is natuurlijk ook mogelijk binnen te stappen bij het VVV gebouw in Noordwijkerhout.

Zoek & Boek:

Boeken