home_sample_slide

Online reserveren

Strand en Duin op loopafstand

slide_home_2

Online reserveren

Vrijstaande villa’s in een koloniale stijl

slide_home_3

Online reserveren

Geniet in een mooie, rustige omgeving

Vakantiepark Noordwijkerhout


Vakantiepark Noordwijkerhout

Bungalowparck Tulp en Zee is een vakantiepark gelegen bij Noordwijkerhout. Met 62 vrijstaande luxe villa’s is het hier altijd vakantie. De bungalow is ingericht voor maximaal 6 personen. Iedere bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s gelijk bij de voordeur. Doordat de bungalows van alle gemakken voorzien zijn, voelt het als een tweede thuis. Home Away From Home. Alle bungalows zijn bijna identiek, enkel de locatie + vormgeving van de veranda is bij iedere bungalow afwijkend. Je kan een bungalow met voorkeur reserveren, informeer hiervoor bij de receptie voor het boeken. Alle 62 bungalows zijn voorzien van een vaatwasser. Een combi oven-magnetron. Een koelkast + vriesgedeelte. Een wasmachine en droger. 3 Slaapkamers en een luxe badkamer met apart staande douche en ligbad. Sommige bungalows zijn voorzien van traphekjes. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de receptie.

Vakantiepark Noordwijkerhout

 

Centrum Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is een bruisend dorpje met een gezellig centrum en diverse supermarkten. Om boodschappen te doen, kan je eenvoudig (2uur gratis) parkeren onder de Albert Heyn. Je bevindt je gelijk in het centrum. TIP : Kom even op adem bij De Hudson op het (verwarmd) terras en bestel de beroemde nacho’s! Feestje te vieren tijdens je verblijf? Neem dan gerust een kijkje bij Suzanne’s Feestshop voor een ruim assortiment in ieder categorie. Hier slaag je altijd!

 

Vakantiepark Noordwijkerhout

 

Broodjes Service

Bij aankomst ontvang je in de receptie een welkomst mapje met diverse informatie. Denk hierbij aan informatie over onze eigen fietsverhuur. Adressen + openingstijden van de dichtstbijzijnde supermarkten. Informatie over de vrijkaartjes voor het zwembad de Wasbeek in Sassenheim en een broodjes bestelformulier. Je kan hierop eenvoudig aangeven welke bestelling je wilt plaatsen. De verse bakker uit Noordwijkerhout levert je bestelling ’s ochtends om 08:30 uur af. Je kan deze ophalen uit de broodjeskast bij de receptie. Begin de dag goed met een afgebakken croissantje of meergranen bol. Je kan iedere dag een andere bestelling doorgeven, of dezelfde voor je gehele verblijf. Wil je arriveren na openingstijden? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden telefonisch of per mail. Wij staan je graag te woord.

Zoek & Boek:

Boeken